Geschenkenvoorjerelatie.nl

Decembermaand, Feestmaand!

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder. Het einde van het jaar nadert zoals ook de feestdagen. Heerlijk samen met familie of vrienden onder de kerstboom of voor de openhaard genieten van een smaakvolle wijn of een mooi distillaat.
Ook is dit de periode om uw gewaardeerde relaties speciaal te bedanken. Een mooie fles wijn, een fles whisky of cognac of een leuk bierpakket wordt altijd goed ontvangen.

Wijnhuis Uden heeft een ruim assortiment wijnen, gedistilleerd en bieren in diversen prijsklassen. Wij kunnen een leuke fles wijn in geschenkverpakking leveren voor nog geen vijf euro tot een compleet super-de-luxe kerstpakket. Er zijn vele dingen mogelijk, verpakking in doosjes of houten kistjes, maar ook hebben wij veel mooie dingen in de vorm van manden, schalen en leuke hebbedingen voor keuken en interieur die een blijvende waarde vertegenwoordigen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met delicatessen als luxe snoepgoed, chocolade, olijven, knabbels, kaas en vele andere lekkernijen. Altijd een leuke aanvulling in uw pakket.

Verras uw relaties, personeel of bekenden met een verleidelijk geschenk van Wijnhuis Uden. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette cadeaucorner. Hier vindt u een uitgebreid assortiment sfeervol verpakte drankpakketten met bijpassende accessoires en lekkernijen. Van een bescheiden bierpakket of een mooi verpakte fles wijn tot een prestigieus geschenk. Ook bestaat de mogelijkheid om ter plaatse een pakket samen te stellen, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

Onderstaand enkele voorbeelden. Voor ons programma gevulde wijnkisten klik hier.

Wijnhuis Uden: Alles om te schenken!

Ujes leutje
Ujes leutje

Een leuk mangohout bakje met daarin een zakflacon (20cl.) van ons eigen Ujes Leutje, met een doosje à 2 Ujes Leutje Bonbons en een pakje koffie. Ujes Leutje is een lekker eigen likeurtje met een smaak van vanille, citrus en caramel. Natuurlijk hebben wij deze ook in grotere maten. De Bonbons worden speciaal voor Wijnhuis Uden gemaakt van deze likeur, ook deze zijn natuurlijk in verschillende formaat ballotins verkrijgbaar. Informeer hiervoor in onze winkel.

Prijs voorbeeld: € 15.99
Pakket H
Pakket H

Zeer mooie zwart met gouden champagnekoeler Gevuld met natuurlijk een prachtige Prosecco Spumante en 2 sierlijke glazen, Star Brownie, Roomboter sterren, kaaspuntjes Flatbread met pesto, borrelnoten en 2 sfeervolle kandelaars. Een prachtig pakket voor een zeer gewaardeerde relatie of personeelslid, die hier wel heel blij van wordt!

Prijs pakket: € 57.50
Pakket G
Pakket G

Een decoratieve vuurschaal om voor de koude avonden, gevuld met een lekkere fles Merlot/ Raboso, BBQ pinda’s, Pan Tostado met Grillbrie, Marshmallows,l een blik erwtensoep en een flacon Ujes Leutje likeur met Ujes Leutje Bonbons. Een lekker avondje buiten genieten met de feestdagen wordt met dit pakket wel heel aangenaam!

Prijs pakket: € 48.50
Pakket F
Pakket F

Mooie broodtrommel met bijpassend bordjes, Overheerlijk rode Nero d’Avola, kaaspuntjes, feestelijk pakje koffie , een cakerol, Pan Tostado met partyspread, Bleuberryjam en om het feest compleet te maken een flesje overheerlijke prosecco (37.5cl) voor 2 glazen bij het ontbijt!

Prijs pakket: € 42.50
Pakket E
Pakket E

Vintage blikken opbergbox met een fles overheerlijke Gluhwein, 6 flesjes pilsener en een zak chips in tokyo style. Knabbelen, genieten en bewaren voor iedereen.

Prijs pakket: € 25.00
Pakket D
Pakket D

Vintage blikken opbergbox met een fles overheerlijke Gluhwein, 6 flesjes pilsener en een zak chips in tokyo style. Knabbelen, genieten en bewaren voor iedereen.

Prijs pakket: € 25.00
Pakket C
Pakket C

Koelemmer in decoratieve stijl met touw omwikkeld, voorzien van een heerlijke fles Cava, Kaaspuntjes, Flatbread met pesto, om lekker te dippen. Een echt feestpakket!

Prijs pakket: € 22.50
Pakket B
Pakket B

Mooie fruitige Sangiovese uit Italië met een doosje Grissini, die omwikkeld kunnen worden met de bijverpakte Prosciuttoham, lekker smullen. Hierbij zitten ook 2 fraaie waxinelichthouders, die ook de sfeer nog aangenaam maken.

Prijs pakket: € 15.00
Pakket A
Pakket A

Een heerlijke fles rode wijn uit Puglia, het zuiden van Italië, verpakt met een doosje roomboter kerststerren, om een avondje lekker te snoepen.

Prijs pakket: € 10.00

Een uniek kado

Kom eens een kijkje nemen in onze 40 m2 grote cadeaucorner en laat u inspireren! Met veel genoegen creŽren onze specialisten samen met u een aantrekkelijk pakket. Afgestemd op uw doelgroep, het thema en het beschikbare budget.

Cadeauhoek
Cadeauhoek
Geschenken
Cadeauhoek
Cadeauhoek
Geschenken
Cadeauhoek
Cadeauhoek
Geschenken
Cadeauhoek
Cadeauhoek
Geschenken
Cadeauhoek
Geschenken

Wijnhuis Uden

St. Janstraat 44
5401 BB Uden
T 0413 265949
F 0413 256412
post@wijnhuisuden.nl
www.wijnhuisuden.nl

post@wijnhuisuden.nl  |  0413 265949  |  Prijzen incl. BTW

Website door: clapcr.nl